Gordijnen reinigen Eemshaven

Gordijnenreinigen.nl is gespecialiseerd in het reinigen van gordijnen en vitrages in Eemshaven en omstreken. Wij zorgen ervoor dat uw gordijnen en vitrages op een deskundige en op de juiste wijze worden gereinigd, waarbij krimp en andere problemen tot een minimum beperkt worden. Zowel particulieren als bedrijven uit Eemshaven en omstreken kunnen bij ons terecht voor het reinigen van gordijnen.

Neem direct contact op

 

 

Particulier

Met gordijnen en vitrages zorgt u voor sfeer in uw woning in Eemshaven en omgeving. Daarnaast zijn ze uiteraard ook nog functioneel. Maar wist u dat ze na verloop van tijd veel stof kunnen verzamelen en/of vies kunnen worden? Daarom is regelmatige reiniging een goed idee. Hiermee wordt de hygiëne verbeterd én de levensduur verlengd. U kunt de reiniging uiteraard zelf uitvoeren, maar om problemen te voorkomen, raden wij aan om het door een professional te laten doen. Door Gordijnenreinigen.nl, bijvoorbeeld!

Verschillende stofsoorten vereisen verschillende reinigingsmethodes en welke we hanteren hangt dus van de stofsoort van uw gordijn af. Is het gordijn gemaakt van zijde of velours? Dit is dicht geweven en heel gevoelig voor water (zijde bevat bijvoorbeeld het eiwitbestanddeel Sericine, dat door water wordt afgebroken). Daarom zijn deze stoffen het meest gebaat bij een behandeling zonder water, in de vorm van “chemisch reinigen”. Zo worden kreukels, krimp en andere problemen tegen gegaan.

Zijn uw gordijnen van katoen? Dan passen we een zogenaamde natte reiniging toe. Hierbij moet er extra worden gelet op het drogen. Wanneer katoenen gordijnen namelijk op een te hoge temperatuur worden gedroogd, is er een grote kans op krimp. Maar omdat wij over de juiste droogprogramma’s beschikken, zorgen wij ervoor dat de krimpkans door drogen tot een minimum wordt beperkt.

 

 

Relaxatiekrimp

Een probleem waar veel mensen tegenaan lopen is relaxatiekrimp. Relaxatiekrimp ontstaat omdat gordijnen en vitrages op hoge spanning worden geweven en vervolgens in een spanningsloze toestand worden gereinigd. Wanneer de stof na het reinigen terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm, kan er een relaxatiekrimp ontstaan van wel 3 tot 5%. Ook wanneer gordijnen en vitrages professioneel gereinigd worden kan dit ontstaan.

Lees hier wat we kunnen betekenen voor particulieren
U wordt hiermee doorgeleid naar onze hoofdwebsite: Textielreinigers.nl.

 

 

 

 

Aanlevermogelijkheden

Wij hanteren verschillende aanlevermogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw gordijnen en vitrages zelf af te halen en vervolgens bij ons in Appingedam of één van onze afhaalpunten te brengen. U kunt er ook voor kiezen om ze door ons op te laten halen in Eemshaven of omstreken (tegen een meerprijs). Wij komen ze dan ook terug bezorgen.

U kunt er tegen een meerprijs ook voor kiezen om het complete proces aan ons over te laten, zodat u volledig ontzorgd wordt. Wij komen dan bij u langs in Eemshaven of omstreken om de gordijnen en/of vitrages af te halen en nemen ze mee om ze te reinigen en later weer bij u terug te hangen.

Wij controleren de gordijnen en vitrages bij binnenkomst altijd op kwaliteit, beschadigingen en/of verkleuringen en ze worden altijd gemeten. Na de reiniging worden ze wederom gecontroleerd en gemeten.

 

 

Kosten

De kosten van het laten reinigen van uw gordijnen en/of vitrages zijn afhankelijk van een aantal factoren. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen om meer over de kosten te weten te komen, maar u kunt ook zelf alvast een berekening maken door het aantal vierkante meters van uw gordijn (B x H) te vermenigvuldigen met onze reinigingsprijs per vierkante meter. Bekijk de prijslijst via de link hieronder.

Bekijk hier uw prijs
U wordt hiermee doorgeleid naar onze hoofdwebsite: Textielreinigers.nl.

 

 

 

 

Zakelijk

Wij reinigen ook gordijnen voor zakelijke klanten in Eemshaven en omstreken, zoals kantoren, horeca, zorg/onderwijs en schoonmaakbedrijven. Ook in deze setting is raambekleding een groot onderdeel van de sfeer en aankleding en is het daarom belangrijk dat dit schoon en netjes is. Daarnaast is het belangrijk dat het reinigingsproces, het afhalen en ophangen, de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf niet verstoort. Met onze werkwijze voldoen wij aan al deze eisen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij zijn o.a. werkzaam in de volgende branches:
  • Kantoren
  • Horeca
  • Zorg / Onderwijs
  • Schoonmaakbedrijven
[CTA: Neem contact met ons op!] https://gordijnenreinigen.nl/contact/

 

 

 

 

Brandvertragend impregneren

We kunnen brand helaas niet voorkomen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat gordijnen en vitrages minder snel vlam zullen vatten door deze materialen brandvertragend te behandelen. Dit zorgt ervoor dat een brand minder snel om zich heen kan grijpen, waardoor u en uw gasten en/of werknemers meer kostbare tijd hebben om het pand op een veilige wijze te verlaten.

De brandvertragende werking neemt door normaal gebruik en door vervuiling na verloop van tijd af. Daarom is het, om het veiligheidsniveau hoog te houden, belangrijk om de bescherming met enige regelmaat te laten vernieuwen. Voor een maximale hechting van het brandvertragende product is het daarnaast noodzakelijk om de materialen eerst te (laten) reinigen. Wij kunnen uw gordijnen en vitrages reinigen, brandvertragend impregneren en we kunnen u ook voorzien van advies in welke interval qua brandvertragend impregneren geschikt is voor uw situatie. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Lees meer over brandvertragend impregneren

 

 

 

 

Neem gerust contact met ons op

Heeft u nog vragen over Gordijnenreinigen.nl? Of over onze services voor particuliere of zakelijke klanten in Eemshaven of omstreken? U kunt gerust contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar!

Neem contact met ons op

 

 

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Eelde | Eemshaven | Farmsum | Groningen | Haren | Hoogezand | Leek | Loppersum | Roden | Veendam | Warffum | Winschoten | Winsum | Zuidhorn